Graži ir švytinti oda žiemą - misija įmanoma!
Žiema - laikas, kuomet mūsų organizmui ir odai reikia skirti daugiau meilės. Norint šaltuoju metų laiku džiaugtis skaisčia, spindinčia bei sveika veido oda, būtina ne tik gerti daugiau vandens, bet ir naudoti itin kokybiškas odos priežiūros priemones - kremus bei serumus.
Ne paslaptis, kad išsirinkti idealiai tinkančią priemonę ir nepasimesti produktų gausoje, ne vienam iš mūsų yra nemenkas iššūkis. Mes pasistengsime Jums palengvinti šią užduotį.
Yra keletas pagrindinių taisyklių, kurių reiktų paisyti, siekiant turėti sveiką ir jaunatviškai atrodančią veido odą.


1. TINKAMAS ODOS VALYMAS
Visi puikiai žinome, kad odos priežiūra prasideda nuo teisingo jos šveitimo ir prausimo. Spaudžiant šaltukui, oda linkusi sausėti, pleiskanoti, todėl prausimosi priemones rinkitės ypač atsakingai. Siūlome išbandyti kremo arba aliejaus pagrindu pagamintus šveitiklius, kurie apsaugos odą nuo drėgmės praradimo.

samanà rekomenduoja:
- DR.BELTER Enzym Creme Peeling enziminis šveitiklį, kuris pasižymi švelnia kremine konsistencija, augalinių aliejų pagrindu, švelniai valančiais, raminančiais, nedirginančiais odos.

Neostrata ENLIGHTEN šviesinamasis kreminės konsistencijos prausiklis skatina ląstelių atsinaujinimą bei švelniai valo odą. Prausiklis, kaip kasdienė odos priežiūros priemonė, maksimaliai paruošia odą kitų priemonių veikliųjų medžiagų įsisavinimui, pašalina riebalus ir makiažą, atgaivina odą. Tinka visų tipų odai.



2. MAITINIMAS
Žiemą įprastą drėkinamąjį kremą rekomenduojame pakeisti į intensyviau apsaugančią maitinančią priemonę.
samanà rekomenduoja:

- ANNA LOTON Liquid gold dieninis kremas su šaltalankių aliejumi – maitinamasis, drėkinamasis kremas su šaltalankio ir simondsijų aliejais, vitaminais A, E, efektyviai minkština ir saugo odą nuo šalčio.

Lipo Soft Cream - prabangus veido kremas normaliai ir sausai odai. Turi aukščiausios kokybės minkštiklių - nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, taip pat veiksmingo drėkiklio- hialurono rūgšties. Liposomos sferos pagerina veikliųjų medžiagų susigėrimą ir prailgina jų veikimą. Tinka dienai ir nakčiai.
Žiemos sezonu taip pat reikėtų rinktis sunkesnės konsistencijos, labiau naudingomis medžiagomis praturtintas maitinančias ir drėkinačias priemones, kurios sulaiko drėgmės lygį odoje.


SVARBU!
Vienodos priežiūros reikia tiek sausai ir jautriai, tiek ir mišriai bei riebiai veido odai. Svarbu, pasirinkti kiekvienam iš šių odos tipų naudingas priemones. Užsukę į samanà internetinę ir fizines parduotuves, galėsite išsirinkti sau tinkamiausius produktus, kurie išsiskiria ne tik aukšta kokybe, bei pasižymi švelniu, efektyviu poveikiu.